Cari Something?

Selasa, Januari 15, 2013

Merlin Season 5 Tammat

Malam tadi berjaya tengok Merlin 2nd half. Sebelum tu pakat tweet je dengan @iszslurp tanya apakah apakah. Lemau kawan tu nak melayan aku. Potong stim. Hahaha. Apa nak buat, dah 2-3 hari Nisa buat perangai. Tetiba tak reti nak tido sendiri. Tetiba kalau tak pekena 2-3 round mata tak nak lelap. Tu pun curi-curi tengok, kasik volume slow taknak bagi anak-anak bujang yang nak sekolah esok pagi tu terbangun.


To cut it short. Tak suka ending gitu. Dunia realiti dah rupa gini, apalah salahnya cerita-cerita fiksyen kita bagi happy ending? Sian Guinevere tersebik-sebik atas takhta.


Banyak lagi cerita-cerita yang aku bajet minat tetiba abis camtu je. Fairly Legal contohnya. Kasik can la tunjuk apa cerita dia dengan Ben. At least. kau bagi la chance. Ni tetiba je kata cancel. Agak-agak la nak bagi cerita tergantung pun. Haih. Leverage pun dah final season. CSI Miami pun. Eh? Haha. Padahal dulu nyampah gils dengan Horatio.


Tajuk kemain kau pasal Merlin kan? Aku taknak bagi spoil pada yang belum tengok benarnya. Haha.


Dah.

2 ulasan:

Mynie berkata...

sy tak follow merlin. tapi, utk cerita apa-apa pun, give me happy ending any time!

cysev3n berkata...

Mynie,
kalau film ke, 2 hrs drama ke, i dont mind. ni dah follow 5 season, sekali ending macam ni? potong betul!