Cari Something?

Rabu, Januari 16, 2013

Permohonan OKU LULUS!

Alhamdulillah, semalam permohonan OKU untuk Azri dah lulus. Pagi ni aku call untuk tanya status kad, belum print katanya.

Jadi, berapa lama lagi ya?
Print tu kejap je puan. Tapi belum print lagi ni. Dah siap nanti akan dipos.
Pos ke rumah?
Tak, pos ke JKM. Isnin depan puan call saya lagi ya untuk status print ni.


Baiklah. Isnin depan. Then kita tunggu pulak bila boleh collect.

Tiada ulasan: