Cari Something?

Rabu, Februari 06, 2013

Cobaan Apakah Ini

Adapun Nestum yang banyak itu telah aku kerjakan sedikit petang semalam. Main terjah je mana-mana resipi yang aku jumpa.

Doh dah sedap dah. Tapi, bila dah bakar, sendu. Kahkahkah. Cobaan sungguh la. Mujur sekali bakar je. Kalau kena layan 4-5 tray, aku jugak yang stress.




Maka, dengan ini diisytiharkan bahawa misi untuk membuat biskut berasaskan nestum masih diteruskan. Tak tau la sejauh mana gigihnya aku ni. Bila laaaa nak bertambah koleksi resipi biskut yang tried & tested ni. So far ada 2 je yang aku betul-betul puas hati.




Tiada gambar, sebab aku pun tak sanggup nak tunjuk.

Tiada ulasan: