Cari Something?

Khamis, Februari 21, 2013

Saved Twice

Dah 2 kali. DUA kali. Nisa nyaris jatuh katil. Tapi sempat diselamatkan. Sekali oleh abahnya. 2nd time oleh abang Amirnya.

Anak bertuah ni, ada time, bangun tak menangis. Senyap-senyap je dia dah berguling sampai hujung katil. Ada time, bangun, menangis macam kena cubit. So, insiden-insiden nyaris ni memang berlaku time dia tak menangis. Time kau check, dia tido lagi. Time kau tak check tu la.. Hahaha. Adoi la hai.

Letak bantal jadi kubu pun dah tak membantu. Selamba dia je cross. Aku nak bawak dia tido atas toto, body aku jugak yang sakit-sakit nak bangun nanti. Oh, mungkin aku patut susun bantal di keliling katil lepas ni.


Babap nak?

4 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Comelnya Nisa. Mcm anak mat saleh ☺☺

cysev3n berkata...

fiza,
ahahaha. thank you. macam je, maknya jawa :P

lia berkata...

confirm Nisa x ikot muka akak la gitu ek... ke jawa omputeh akak ni ekekkeee...

owhhh anak dara saya, bantal tu dia da boleh lepas... bajet nak susun batu bata d simen keliling tilam pas ni ha3

cysev3n berkata...

lia,
definitely tak ikut mak dia. hahaha. jomla borong bantal. simen kang benjol plak kot terhantuk.