Cari Something?

Rabu, Februari 20, 2013

Medical Card Untuk Nisa

Pagi tadi membelek statement CC. Ntah bila sampai. Tahu-tahu ada je kat meja depan. Hahahaha. Aku memang jarang check postbox. Biasanya dia la yang mengkelebet.

Turn out, application untuk medical card + edu untuk Nisa dah berjaya. Sebab ada 7 transaction. Kahkahkah. Lama jugak nak lulus. Alhamdulillah.

Kali ni dia buat kat branch saja sebab ejen kami yang lama dah berhenti. Pastu akaun2 kami sume transfer ke er, branch mana ntah. Aku kurang sikit bab2 nak berurusan dengan ejen yang tak berapa kenal ni. Tapi nama nak kenal2 tu, takde la pulak. Diorang pun takde nak contact-contact kitorang.


Leave it at that. Yang penting, Nisa dah ada coverage. Betul ke tak ntah term aku ni. Lantak.

Tiada ulasan: