Cari Something?

Selasa, Februari 26, 2013

Sengal

Aku kena drive petang semalam. Fetch no 2 kat sekolah. Big deal sangat :P
Time tu hujan. Nak berangkut yang kecik, not to forget no 1, 3 dan 4.

Dah la hujan, pandangan tak berapa clear, dengan no 3 dan no 4 dok main bukak2 tingkap. Hooooiii!


Dah sampai sekolah, baru perasan side mirror tak bukak. Apa ke hallll la. Hmmmph. Selalu aku ingat je nak bukak. Nampak tak kesengalan di situ?

Balik, jam pulak jalan nak masuk ke rumah. Time budak balik sekolah, dengan basikal sana sini. Cuaknya la hai. Nisa OK je. Yang tak berapa OK, yang besar-besar tu. Yang no 3 dengan no 4 tu.. Cuak-cuak jugak, mulut aku tak berhenti memetir.

Apapun, syukur selamat pergi dan balik.

Tiada ulasan: