Cari Something?

Selasa, Mac 19, 2013

Bila Anak Keluar TV

Mak bapak yang over excited. Haha.

No 3 masuk MHI pagi tadi. So, malam tadi sibuk abahnya cari barang untuk rekod appearance anak kat TV. 2 kali keluar. First time, dia buat persembahan dengan kawan-kawan. Menari. Something yang dia tak tunjuk dengan kami di rumah.

2nd slot, kawan-kawan yang lain menari. Then ada sesi interview dengan cikgu-cikgu. So this time memang clear la sangat nampak muka. Awal-awal tu Fedtri Yahya pegang dia. Plus, he's the only one yang pakai baju warna lain. Dengan tanjak somemore. Hahaha.

Tersenyum-senyum kitorang husband & wife menengok. NaniNani pun sama excited tengok abang dia.

Semoga satu hari nanti no3 dapat bercakap macam salah seorang kawan kat situ tadi. Ibu tunggu.

4 ulasan:

lia berkata...

walllaaaa wallaaaa.... sat g saya p cari kat tonton....

sy aminkan doa & harapan akak yer... amin....

cysev3n berkata...

lia,
thank you so much untuk doamu. really appreciate it :)

JuE berkata...

Insyallah yan... nnti nk cr kt tonton ler

cysev3n berkata...

JuE,
haha.. passwd tonton aku dah ke mana. asal request, tak pernah sampai emailnya.