Cari Something?

Rabu, Mac 13, 2013

Menunggu Buah Tak Gugur

Semedang ada diskaun hari tu, aku pun menjalankan aktiviti Add to Cart di Oldnavy.com. Klik, klik dan klik sampai eligible untuk Free Shipping in the US.



Bila nak gugur yop?



Sebaik je confirm, terus dapat SMS dari MBB kata Thank you for using bla bla bla.. It was on March 8th.


Hari ni dah hari apa kawan-kawan? Order aku masih In Process. MUJURLAH takde customer yang mengorder sama.. Kejap tadi aku hantar email tanya apa ke halnya yop? Dah hantar, baru aku check time sana pukul berapa. Kahkahkah. 9.30pm yo. 12 jam beza. alamat, pukul 9.30 malam karang la kot baru aku nak dapat reply.


Anyway, untuk yang belum tahu, aku buat service belikan baju mak/bapak/newborn/kanak-kanak/teenager dari US. More details ada di sini. Sapa nak order, boleh buat by 15th ni sebab aku plan untuk shipment ni sampai ke Malaya in early April.

Ready stocks pun ada OK. Check out FB BajuHolics.


Update: Lepas dah bagi surat chenta, tau2 status dah tukar shipped :P

Tiada ulasan: