Cari Something?

Khamis, Mac 14, 2013

One of Those Days

Slept late last night. Padah tertido siang. Almost 12 midnite, aku masih belum lelap.

Cuak jugak takut terbangun lambat.



Tapi, tau-tau pagi tadi, anak-anak kejutkan. Diorang dah siap mandi somemore. And it was good 5.30am :) Terpisat-pisat aku hoi.. Apapun, alhamdulillah. Despite of Nisa yang kurang sihat -- selesema & batuk, benda ni takde mengganggu dia sangat time tidur malam tadi. Cuma, ruang dia nak bergolek sangat terhad. Sebab, satu katil queen, share 5 orang. Hahahaha.


Anyway, lepas dah settle nyusukan Nisa, aku rasa senyap je kat luar bilik. Kesannya abang-abang yang dah mandi tadi, tertidur balik. Pelan-pelan aku kejutkan untuk solat Subuh.

Then bila diorang ke dapur, dah boleh makan breakfast. Roti je pun yang diorang mintak. Dengan Milo panas sorang satu mug.





One of those days - where you can simply enjoy your morning. Ibu sayang korang

Tiada ulasan: