Cari Something?

Jumaat, Mac 08, 2013

Sudah Pulang

Azri is back home already. Petang semalam kami fetch dia kat Kolej Zaaba, UKM.

Pagi semalam bertandingnya, kalah. Good news, dia dah boleh balik la kan.. tapi tetap la jugak aku rasa kesian. Walaupun aku takde doakan dia kalah ke apa, tapi tetap terasa macam selfish. Heeee.

Cantik trofi. Siap dapat duit lagi. Tu kalah tu. Yang menang aku tak tau la dapat apa. Hari ni finale kalau tak silap. Dia pi Putrajaya semalam, katanya banyak gils booth kat situ. Sapa-sapa yang ada boleh lah jengah.


So, sejak sampai rumah dalam nak dekat Asar tu, asyik la dia tido, dan tido.. Kat sana tidur-tidur ayam je kot. Dah start balik la bising rumah sebab dia kaki sakat NaniNani yang paling utama. Minah tu pulak, pantang terusik, jerit. Pantang terusik, jerit.


Takpelah. Hari tu dia takde, kau sedih sangat kan. Ni dah ada balik, hadaplah. Hahahaha.

Tiada ulasan: