Cari Something?

Khamis, Mac 07, 2013

Little Explorer in the House

Pi final cucuk sebelum next one in 6months time. She's already 8.0kg now. Naik 100gram aje since last time.


Aku request cucuk kat vonvon sebab Nisa tak nangis kalau jab kat situ. Sekali doc kata, Hep B memang kena kat peha. Memang merasa la dengar lontaran suara dia sekejap. Doc kata tempat cucuk akan bengkak. Tak sure berapa lama, depends la. Ada yang lama, ada yang kejap. Anak dia lama, katanya.


Ni ha, budak 6bulan+. Masih belum makan. Sudah merayau serata rumah. Favorite spot: tempat washing machine, tempat yang ada banyak wayar, dan juga langsir kat sliding door depan. Paling latest, nak dekat pintu bilik air area dapur. -____-. Semua pintu kena make sure tutup from now on, I mean.. pintu2 bilik air la.



Gambar bukti. Haha

2 ulasan:

lia berkata...

lantai kena super bersih la kak kan... kan...

cysev3n berkata...

lia,
ikut mana yang sempat jugak. dia takut bunyi vacuum ok. nak sapu, habuk terbang.