Cari Something?

Khamis, Mac 21, 2013

Update Bala Tentera

Dah hari Khamis.

Aku siap menggosok baju sekolah budak-budak pagi tadi only to realise that next week cuti sekolah. Hahaha. Takpelah, takde sapa yang rugi pun.

No1 dengan No2 ada kat sekolah.

No2 last day exam KAFA hari ni. Hari-hari dia balik, kalau kau tanya, jawapan dia OK je. Senang je. We'll see senang macam mana.

No3? Ada taekwando class hari ni. Liat sungguh nak bangun pagi. Apa yang dia penat sangat pun tak tau la. Time tidur sama je dengan abang-abang dia.

No4, ada je meneman aku kat rumah ni.

No5, dah beransur sihat dari demam. Cuma batuk masih tertinggal. Semoga cepat sihat. Kesian tengok budak2 batuk. Kalau dah besar, aku bagi je madu dengan limau.

Selamat update untuk segala tentera aku.

Tiada ulasan: