Cari Something?

Jumaat, April 19, 2013

7 Days FREE HyppTV

Sapa dapat?


Aku tak. BITTER ni. Hahahaha.

Tak tau la apa hal. Masuk default PIN nak redeem VOD tak lepas-lepas. 123456 katanya.

Dah 2 kali aku call customer service. 1300 88 1221 (HAFAL OK)..

Still tak dapat. First time suh reboot box tu. Harapan jugak.

2nd time, aku request untuk reset, tengah-tengah cakap, tetiba senyap. Nak kata phone aku mati, tidak. I was like, WHAT? Suruh masukkan username. Benda ada 6 aksara, username aku je dah lebih. HOW MEH?

Wah, marahnya. Hahahaha. Mana tak, ada banyak cerita best. Life of Pi la. The Hobbit la (ni tak best pun, peduli la kan.. Benda FREE). Ntah apa lagi. Ada 50 cerita. Dia bagi 10. Jadila. Banyak mana sangat nak tengok pun.


B I T T E R.



3 ulasan:

JuE berkata...

Aku dpt.. hehe

lia berkata...

tipu la menda 2... sy nak redeem hobit, x d kasinyer sbb da over limit kekdahnyer... walhal baru redeem 2 movie... marah pulak saya he3

cysev3n berkata...

Jue,
nyampah. haha

lia,
ye ke lia? takkan nak kena redeem 10 on the spot terus