Cari Something?

Isnin, April 22, 2013

Pendapatan dengan Google Adsense

Sejujurnya, aku belum layak lagi nak cerita banyak tentang pendapatan dari Google Adsense ni.

Maklumlah, posting pun banyak yang bertabur sedangkan untuk tarik iklan Google Adsense ni banyak berkisar dengan penggunaan keyword atau kata kunci. Dah blog aku pun jenis caca marba, takde niche yang  tertentu, maka, beginilah.


Tadi aku belek-belek la kan pendapatan latest Google Adsense aku. Adalah dalam dua angka. Jauh lagi nak jejak USD100 sebelum layak dicash out. Hahahaha. And, guess what? Pendapatan tu terkumpul dari Disember 2004. Dekat 10 tahun hoi! That's why aku kata aku bukan orang yang layak nak cerita.


Anyway, untuk kawan-kawan yang dah sedia maju dengan Adsense, aku salute korang :)

2 ulasan:

lia berkata...

sy langsung x tau apakah mendanyer ini ekekekeee

cysev3n berkata...

lia,
macam nuffnang jugak. cuma yang ni dengan google.