Cari Something?

Selasa, April 02, 2013

Double Celebration

Insya-ALLAH, tahun ni ada kenduri kat belah aku dan belah dia. Dah laaaaaama takde kenduri. Last was in 2009 masa BIL aku menikah dengan orang Penang. Dah nak masuk 2 pun anak diorang. Alhamdulillah.


Tahun ni? Ada 2 kenduri besar. Bulan 6 belah aku. Bulan 11 belah dia. Amik ko. Dah dekat 4 tahun takde kenduri, sekali keluar double celebration :D 


Calon-calon penambahan datang dari Kuala Kangsar dan juga Pahang. Exact tempat tak habis interview lagi dengan SIL. Heeeee.. Dasar ke laut punya kakak ipar, camnni lah.


Semoga lancar lah semuanya nanti. Amiin

Tiada ulasan: