Cari Something?

Jumaat, April 12, 2013

Krisis Air Datang Lagi

Last time kami tak rasa sangat macam orang lain yang mencapai tahap survivor tanpa air untuk 16 hari!

Ni, baru sehari+ (kalau ikut jam) dah tak daya hoi. Baju kotor dah penuh. And the worst thing is, air dalam tangki dah takde.

Nisa buat business tadi pun, aku guna wipes. Dah lama OK tak guna wipes. mau suku abis aku kerjakan tadi. Hahahaha. Baby OK la. Belum makan somemore. Budak-budak? Orang yang lagi dewasa (tak nak tulis tua LOL)

Aku dok tunggu-tunggu jugak kot ada update baru dari PUSPEL. Yang dok keluar adalah gangguan air tak berjadual di sekian-sekian tempat. Dalam siaran semalam katanya hari ni paip siap dibetulkan. But then, hari ni masih ada baki 12 jam.


Apapun, syukur masih juga ada air mineral. Mandi, wuduk, masak nasi semua guna air mineral. Fefeeling retis mana yang sokmo dengan air mineral tu? Hahaha.


Semoga krisis ni tak berpanjangan.

2 ulasan:

JuE berkata...

Samala yannnn... smlm aku tunggu lori syabas tp xkunjung tiba..rupanya dis dtg time keja nih.. adoi.. lompat sg je la nmpknya

cysev3n berkata...

J,
aku tak pernah nampak lori kat sini.