Cari Something?

Jumaat, April 26, 2013

Pengalaman Repurchase di Public Mutual Online

Alkisah, mudah saja ya. Pantas juga.


Hari Isnin before 4pm aku buat transaction, hari ni dah selamat ada dalam bank. Cuma, ya, cuma jika anda ada akaun Maybank ataupun Public Bank sahaja. Kerana dua bank ini sahaja yang ada fasiliti Direct Credit. Otherwise, kena guna check.


Oh ya, kalau ada 100K investment, segala mala bank pun boleh. Kecumaan tadi hanya tertakluk kepada investor kecil-kecilan macam aku je. Hehehe


Maklumat gaya kaedah nak bukak Public Mutual Online ada aku kongsikan di sini.

Tiada ulasan: