Cari Something?

Selasa, April 23, 2013

Bye Bye Bath Tub

Dah dekat 2 minggu Nisa mandi guna air paip.


Sebelum ni gigih la prepare air panas suam untuk dia kocak-kocak dalam bath tub. Sekarang tidak lagi. Dia pun dah boleh tolerate dengan kesejukan air paip. Takde gigil-gigil ataupun bunyi kesejukan masa kena simbah tu. Malam-malam pun takde selesema.


Ya, aku memang ada buat a few attempt before this. Eksperimen kaedahnya. Mandi guna air paip, nangis-nangis. Malam karang, selesema.


Syukurlah sekarang dah OK. Mudahlah nak travel ke mana-mana lepas ni especially tempat yang takde bath tub. Mandi air paip dalam sinki, sudah.


Dia dah besar..

2 ulasan:

lia berkata...

Owhhh sy paksa minah Zara 2 mandi dlm bath tub dgn air paip biasa sbb dia xley duduk diam... Asyik la nak tlepas jer kekdahnyer... Kot mandi bwh tap air maknanyer dia mandi koboi he3

cysev3n berkata...

ni sebab dia sibuk nak berdiri. sabun2, gosok2, curah air. settle. haha