Cari Something?

Rabu, April 03, 2013

TESCO Online Shopping

Aku baru tahu.


TESCO dah bikin online shopping. Klik-klik barang kau nak kat sini, bayar then tunggulah diorang datang hantar.

For the time being hanya certain tempat dalam Klang Valley saja yang diorang cover. Tempat aku BELUM termasuk. Hahaha

Ni saja je la aku gatal browse.




Of course yang paling best bab2 tab Promotions itu. Hahaha.

Dari Fresh Food, barang Baby, Chilled & Frozen, sume ada. Memang tak keluar rumah laaaaaaa kalau ada benda ni kat tempat aku hoi!

Dah, sapa yang bernasib baik benda ni ada kat tempat korang, boleh check, register dan membelah poket. URL http://eshop.tesco.com.my/


yang bitter,

2 ulasan:

syalinda johari berkata...

cepat2lah ada delivery ke area putrajaya ni...senang takyah keluar umah..kekekeke

cysev3n berkata...

linda,
ya, semoga cepat.