Cari Something?

Isnin, Disember 16, 2013

Kupon Diskaun Pizza Hut

Semedang anak-anak suka makan pizza, be it Pizza Hut ataupun Domino's, aku memang suka sangat kalau time membeli tu ada kupon diskaun.


Last time, TM Unifi ada bagi kupon diskaun masa raya. Then in September, Pizza Hut bagi kupon saja-saja. Thank you to our Awesome Fans katanya. Haha. Merasa la pizza besar pada harga regular. Jadila.


Recently since dah takde kupon, aku scout around kat http://phdelivery.com.my/coupons.html. Tu diaaa. Beli 2 regular dengan 4 soup-of-the-day pada harga RM32. Tak termasuk 6% tax of course. Cukup la makan anak beranak. Lite-lite orang kata. Aku tambah garlic bread 1, baru RM37.10. Mana nak dapat.


So, from now on, boleh la belek-belek link ni http://phdelivery.com.my/coupons.html.


Selamat makan pizza.

Tiada ulasan: