Cari Something?

Selasa, Februari 18, 2014

Dividen KWSP 2013 @ 6.35%

Amacam? Dah update Buku Tabung Haji memasing?

Anyway, semenjak dah laaama tak bekerja ni, amaun dalam KWSP aku bertambah time ada dividen sajalah nampaknya. Last time dah berjaya pi kiosk untuk update no fon. Senang la nak dapat TAC. Sekali masa nak login i-akaun baru-baru ni, aku TERLUPA kata laluan pulak dah. Benda masuk ntah sekali dalam berapa tahun, macam ni lah.

Bila nak retrieve, kena ada no KWSP. Tu diaa.. Fail aku pun entah kat mana. Nak pi kiosk sekali lagi, bercintaaaa. Tunggu je lah penyata sampai rumah.

Lepas ni duduk diam-diam lagi. Dividen keluar setahun sekali je. LOL.

Tiada ulasan: