Cari Something?

Selasa, April 01, 2014

Catuan Bekalan Air Peringkat Keempat di Selangor

Umum mengetahui bahawa catuan air yang berlangsung sepanjang Mac lepas, disambung lagi dalam bulan April ini. Ini betul-betul kejadian. Bukan main-main :)

Seems like, peringkat ke-4 ni, makin bertambah lagi kawasan-kawasan yang kena catuan air. Kawasan-kawasan ini dilabel sebagai Zon 3 dan Zon 4.

Senarai kawasan boleh disemak di sini -- SYABAS
ataupun kat sini -- http://apapaje.blogspot.com/2014/04/senarai-kawasan-catuan-air-peringkat.html

Akan tetapi, setakat post ini ditulis, aku pun tak dapat nak akses. Boleh tengok cache copy sahaja yang mana, tiada warna untuk kenalpasti sama ada kawasan aku ni patut ada air atau tidak hari ni. Kalau sambung dari catuan bulan 3, memang takde air. Hohoho.


Dapat dari kawan. Thanks to Wafaa.

Selamat menyimpan air!



Tiada ulasan: