Cari Something?

Rabu, Disember 31, 2014

Pencarian Dress Murah Untuk Dipakai

Tahun depan ada reunion sempena 20 tahun tinggalkan sekolah. Walaupun lambat lagi kaedahnya, tapi aku dah rasa terkinja-kinja nak cari baju untuk dipakai. Tema pun dah set so memang boleh sangatlah nak start kan.

Anyway, aku dok browse-browse sampailah ke website Zalora. Ada banyak dress murah yang menangkap perhatian dan memikat poket. Ada banyak pilihan. Memang rambang mata. Boleh la nak glamer-glamer tanpa teruk sangat membocorkan poket. Kata Gala Dinner kan.





Cantik tak kak Ton? 

Tinggal boleh pakai ke tidak saja lagi dengan body yang ada sekarang ni. Hehehe

Kalau bajet nak memancor malam tu boleh la try baju-baju yang glittering gitu macam kat bawah ni.

 
Pandai-pandailah buat bagi ikut syariat ye cikpuan




Ok, sekarang rasa tak sabar nak pegi reunion.


Tiada ulasan: