Cari Something?

Khamis, Januari 15, 2015

Reload Card Kenny Rogers Roasters

The other day, aku berjaya redeem credit card points. Banyak habis tang annual fee la. Service charge fee la. Apa yang tinggal tu aku amik voucher Kenny Rogers.

Gedebuk gedebak, sampailah posmen kat depan rumah. Aku ingatkan dapat voucher, sekali dapat ni daa..

Kad KKR dengan prepaid nilai voucher yang aku redeem.

Lepas ni kalau pi sana, bayar guna kad ni lah. Dapat point, pastu lepas 10 kali belanja boleh redeem makanan-makanan di KKR lagi. Birthday month pun boleh dapat makanan free lagi. Menariks.

Cerita panjang boleh tengok kat sini ok -- Reload Card Kenny Rogers Roasters

Tiada ulasan: