Cari Something?

Jumaat, Jun 03, 2016

New Addition to the Family

Hai Hai Hai. Lama tak jumpa kan? Alhamdulillah masih bernafas hingga ke saat ini.

Ada benda nak share ni...







Meet Happy. our new addition to the family. 8 months old. A great lipas catcher. Boleh katakan sejak dia ada, keluar je pintu rumah, bersepah lipas mati. Yang cukup sifat ada, yang berkecai pun boleh tahan.

Masa kenduri tempoh hari, sakan jugaklah cari hotel mana nak letakkan si hitam ni. Google, google, akhirnya berjodoh dengan Permata Pet House. Aku terjumpa iklan kat mudah. RM15 sehari jika owner bawa makanan. Pastu baca review orang yang pernah hantar pun OK, apa lagi.. ke situlah kitorang.

Time hantar tu, kami berpeluang main dengan beberapa ekor kucing owner pet house. Semua stok bulu karpet. Kira kalau aku ni Happy, mau down tengok kawan-kawan lain. Haha.

To cut the story short, dah quite a few times juga kami hantar ke situ. In fact, dah siap booking untuk transitkan Happy time raya nanti. Korang yang ada anak bulu dah booking ke?

Till then.

Tiada ulasan: