Cari Something?

Selasa, Jun 27, 2006

Happy Birthday Amir

Last nite, I was having a conversation with Amir.. It was kind of a short story-telling..

Me: "Amir, 2 tahun lepas, hari ni, ibu makan baanyak sangat cempedak tau.."
Amir: "MM.. dakk.."
Me: "Malam tu, ibu sakit perut.. ingatkan senak sbb makan banyak sgt cempedak, so ibu tak berani bagitau abah sbb abah dah warning jangan makan banyak sangat.."
Amir: "Angat..."
Me: "Kesannya ibu dah start sakit nak bersalinkan Amir.."
Amir: "Mayy.."

Adoi la.. lepas tu tak boleh nak sambung lagi sbb dia tengah busy main masak2.. Yes, ppl.. my dear son suka main masak2.. should I worry?

To cut the story short, today, at 2.53pm, Amir will officially turns 2.. So, I'm asking a bit of your time, again (like last year) to jot something for Amir.. Wish he could read them all in another 2 years time? Hehe..

Happy Birthday Amir. Ibu saaaayang Amir sangat-sangat tau.. *muahs*


19 comments

2 ulasan:

MN berkata...

alalala...adakah dia masih suka bermain masak2 lagi sekarang ni?

CY3.5 berkata...

MN,
sudah tentu tidak.. tp Zeri plak dok berulit dengan soft toys.. ngeee..