Cari Something?

Selasa, Ogos 22, 2006

I am Siti :P

It've been a while since my last post, aye? Hmm.. tak tau la.. just nowdays I found myself sOooO damn attached to this. Hahha.. sabar je. in fact, I managed to drag myself to a gathering recently. Now, if I'm continuing to write abt this group, you'll find *more* mommies' kind of name..

Yesterday, we went home a bit early. By 5.15pm dah terpacak dpn umah makcik.. Bukak2 je pintu, makcik kata,

"Adik takde.. Miza bawak pi jalan2.."
Hehehe.. bukan senang kita nak balik lenggang kangkung.. Ye la, hubby pimpin (selalunya dukung) Amir, whilst yours truly mmg le nak kena dukung Arif..

So, balik la kitorang bertiga.. it felt kinda weird tho. Dah biasa berempat.. Tiba2 bertiga.. kat rumah pun rasa weird.. selalunya si Amir & Arif mmg dok clinging kat hubby masa dia layan NFS Most Wanted..

Minutes later, received a call from Miza..

"Siti.. saya bawak adik jalan2 ni.. dalam pkl 8 nanti saya hantar balik.."

Siti? Yahahaha.. adoi laa hai.. kadang2 I myself rasa terkedu kejap.. tercengang dok cari orang nama Siti.. actually, makcik & the rest dont know my name.. It's already 1.7 years by now. Tak tau la kat mana diorang dapat nama "Siti".. a few times actually, when they call me with that name, I will stun for a few secs, b4 replying.. Kadang2 hubby saja usik, "Aii yang.. nama sendiri pun tak ingat?" Mmg nak kena cepuk.. Harus!

Moral: Ah, tak sempat nak pk.. *grin*

4 comments

Tiada ulasan: