Cari Something?

Khamis, September 14, 2006

PDF & PHP


Huargh!!

Tensen tak tengok tajuk post yg sangat la tak best. Hehehe.

I'm taking a break! Almost 2.5 days stuck in PDF and such. Guna HTML2PDF tak cun, buat pure HTML, asik lari je dari page bila dah preview, la ni nak try back to PDF.. ha, sementara tu, its blogging time :P

Apa ke benda pulak la nak cite ni.. Well, nothing much happened in last few days. Sama je, every morning ada 5 task to complete.. sometimes 7 :P Semalam, bukan laa complain, some sort of telling je.. tup2 hari ni, out of 7 tasks, hubby took over 2.. thanks yang. Sayang you sangat-sangat.

Hari ni kat SI, cuaca mendung sket. A good fren of mine, momidanial is not around. Si Danial demam lagi le tu.. Smalam dah SMS, hari ni belum lagi. Takut kacau plak kan.. ye la, anak demam ni, mak/ibu/mama/ummi pun bley jadi tak tentu hala.

Oh yes, my parents are coming this weekend. Abah yg dah nak pencen tahun depan, ada plak majlis alumni. Kita pun ada alumni carnival jugak, tp nampak gayanya, tak dapat le nak pi lama2.. Singgah kejap la kot nak hantar barang.

My, the PDF thingy have already consumed lots of my grey cells.. la ni dah tak tau nak cite apa pulak dah. otak dah jammed kot.

OK-lah. Enjoy Arif's pic up there.. Till then, take best care - anywhere, everywhere.

Moral: Jangan layan PDF coding more than 2days :P

4 comments

Tiada ulasan: