Cari Something?

Khamis, Oktober 12, 2006

Good luck with Amir

Hubby is not around today. So, takde la pening nak pk apa nak masak untuk berbuka.. cewah, macam le hari2 masak. Yesterday, dah slamat dah mintak tolong hubby masak whilst yours truly dok goyang kaki kat depan melayan Amir & Arif. Exaggerating je kata goyang kaki tu. Heee.. dok kena kejar Arif merangkak sana sini ada la.. in fact, masak is less tiring compared to goyang kaki, you know..

Well, today, insya-ALLAH, nak berbuka kat luar. Altogether with Atie, Ieza & Fiza.. Since dah ada orang nak tolong handle Amir & Arif, chances nak join to quite high la.. Last Tuesday, hubby pun berbuka kat luar dgn client and he brought Amir.. Knowing that I will brought Amir as well, he said "Good luck with Amir, yang.." Wooohoooo..

Tak tau la kan.. Hubby kata masa berbuka tu, dia tak dapat nak makan sangat. Amir dok le "Jom.. jom.." ajak balik. Melekat tu toksah cerita la.. Hee.. we'll see how he's gonna behave tonight. Perhaps my next post would have a few pics of them. Tapi nak amik gambar Arif ralat sket la.. Makcik gunting rambut dia.. dah jadi ala2 style Abu Bakar Ellah gitu..

OKlah.. hafta get back to work -)

3 comments

Tiada ulasan: