Cari Something?

Isnin, Oktober 02, 2006

My 110th Post



Yes, my 110th post @ ApaApaJe.. kalau total count starting from 2003, I wonder whats the number gonna be. Hehehe.

I'm pretty busy nowdays, have TWO projects yang kena buat parallel (mak susah nak sebut perkataan ni.. ala2 nak sebut Kinrara gitu!). Satu dah 84.7%, lagi satu dah 82.4%. Camne monitor? Guna ni ma.. Hehehe.. Insya-ALLAH, kalau takde aral, in November, dua2 ni nak kena serah pada junior. Baru je masuk hari ni mamat tu. Redup je mata. Concious mak nak tenung mata dia lelama. :P Serius! Sudahnya masa sesi briefing tadi, kita plak yang dok tunduk-tunduk.. Yahahaha.. Adoi la hai..

OK-lah. Since dah bz kan, just nak share gambar ni. Thanks to JAY for pointing this picture out, else I myself wouldnt perasan either. Everyone, meet Arif -- latest picture which was taken last Thursday @ Hotel Palm Resort Putrajaya. Er, yang kat belakang tu, mak la.. sapa lagi..

Moral : Serius, tak dapat pikir.

6 comments

Tiada ulasan: