Cari Something?

Jumaat, Oktober 13, 2006

Its 4pm already!

Hubby is back! Siap SMS ajak balik umah ontime.. walhal kita datang lambat tadi. Tapi takpe, I didnt take my lunch break, so dah ada 1 jam di situ.. Hehehe.. perhaps nak balik PD kot. Since MIL pun dah bagi hint that she wanna book me for the entire weekend -- mak nak kena tolong buat kuih tat nanas! Dengarnya my biras will also be there..

Oh yes, pasal semalam. Unfortunately, tak dapat bawak Arif. Sampai2 je kat umah makcik nak fetch budak2 tu, makcik kata Arif takde. Orang bawak pi jalan ke Sg Besi. Heee.. sabar je la.. Hehehe.. so, momidanial, sorry, no picture of Arif.. btw, "makcik" in previous post was referring to "makcik - babysitter", not yours truly lar.. mak nak potong kuku diorang pun fail, ni kan pulak nak gunting rambut :P

Our journey to Flamingo was FUN! Sesat sampai 2 kali. yahahaha.. First time, terlajak -- so, kena U-Turn kat Keramat AU, second time, U-turn awal sangat, sudahnya ngadap pintu exit dari Hotel.. so, le tour de lebuh raya bertingkat la.. hehehe.. sudahnya sampai lebih kurang 20 mins b4 berbuka.

Amir? Ya Rabbi. Mmg melekat. Kita dah readykan seat utk dia pun, pakat nak duduk atas pangku jugak. But then, special thanks to Ieza, Atie & Fiza yg mmg le tak dapat nak maintain vogue since kena entertain si Amir ni.. Managed to eat, tp nak makan sampai kenyang tu, takde la.. hehe..

So, sbb memasing pun bz melayan Amir, gambar pun tak sempat amik. Alasan tak ingat ni.. Serius ooOoo..

OK-lah. Ada 13 minit lagi nak balik. Kena kemas laptop berbagai. Till then -)

Moral : If you happen to berbuka @ Flamingo, bring your own telekung. Eh, ni bukan moral. Ni ala2 Footnote gitu..


5 comments

Tiada ulasan: