Cari Something?

Selasa, Oktober 31, 2006

Raya PhotoBlog

Hi folks.

Sejak dapat gambar budak2 ni dari Angah semalam, rasa malas pulak nak sambung Its it the Blood Part I tu.. Hehe.. Later perhaps -)

These pictures were taken on First Raya at Sabak Bernam. For those yang tak tau kat mana Sabak Bernam ni, its about a few kilometres away from Teluk Intan. Saja je mention, sbb most ppl raised their eyebrows bila kita mention Sabak Bernam. Hehehe. Oh well, if you dont know where Teluk Intan is, then I couldnt help you. My Geography is suck as well.

Yours truly yang pilih kaler baju budak2 ni. Bought them with MIL.. Shopping sekali baju abah diorang - so the boys kaler sedondon, but me. Kita pakai baju bunga-bunga je.. Sorry takde gambar baju tu, I tak fotogenik you -)


OK la.. lets get it started. Yang kat atas ni, gambar Arif.. alone.. Haha.. mak excited sungguh nak tengok dia pakai baju melayu ini tahun..


2nd picture Arif lagi.. -- lihat kopiah ku -)).. anyway, that kopiah is not HIS.. tp Amir yg punyaa.. We went to Sungai Besar for a last minute shopping on Raya Eve. Sampai Sabak Bernam pukul 4.30pm, (yes, with bau muntah Amir all over the journey), then kitorang : Hubby, Amir & I keluar balik around 5.20pm.. back a few minutes b4 berbuka. Hehehe.. Za, gambar yang aku dok sakan MMS kat kau tu ala2 lebih kurang macam gambar ni la, except yg dalam handset tu, dia buat jelingan 45 darjah :P


3rd picture -- Amir & Arif.. tengah bersantai lepas penat posing.. Yang pakai T-Shirt kat blakang Arif tu, yours truly.. haha.. mak yang first surrender pakai baju kurung time raya.. Hampeh tak? Yang dok menyangkung kat belakang Amir tu -- their pak su a.k.a Baby -- the tallest in the family.


Last but not least, Amir, Arif & Wan -- my mom.. She loves this picture soooOOo MUCH sampaikan tak sabar2 nak suruh Angah cuci gambar ni & frame..

Thats all laa for now. Enjoy the pics -) Kalau nak tengok bigger picture, you can always click on the picture ek.. (Mak baru tau pasal features ni.. yahahaha.. adoi laa hai.. nama je programmer.. tp bab2 ni, oh well...)

7 comments

Tiada ulasan: