Cari Something?

Jumaat, November 17, 2006

Blank title

Takde moodnya nak buat keje. Hehe.. Smalam, was on Emergency Leave. Makcik tak sihat. So, merasa laa Amir & Arif berkubang dengan ibu kat rumah. :P Dok melayan Over the Hedge ada laa dekat 5 kali kot.. Heee.. sabar je la.. Duduk rumah mmg penat. Tho melayan budak2 ni tengok movie pun rasanya, ya ALLAH.. ntah la, perhaps i wasnt born to be a housewife? Tak tau camne nak start buat keje lain. Amir & Arif tak tido, and I HAVE to be with them. Kalau tinggalkan karang, mula la Amir buli Arif.. tak pun, Arif dok sibuk nak ikut kita sana sini..

Around 3pm, dua-dua tido. Mak pun ingat nak join tido sekali. Penat oOoo layan diorang sepanjang pagi + tengah hari.. Hehehe.. Tapi around 3.30pm, dah start masuk dapur.. Nak kena rebus tulang. Hubby nak makan sup tulang lor.. Dalam pada rebus tu la, mak TERtido.. yes, TER in caps, ya.. nasib baik air tak kering. Nauzubillah!

-------------- dah takde idea apa nak tulis pasal smalam ----------------

Anyway, this morning, received a call from Angah. Hubby yg angkat.. it was around 7.43am. Guess where I was? In the bathroom.. Tengah mandi.. Hehehe.. so, I called her.

"Long, kau balik JB ek 2/12 ni.. Angah nak kena risik!!!"
Menjerit2 minah tu.. Heeee.. camne le dia ni nak kawin.. Perangai tak ubah2 pun.. Ihiks.. I put it on a loud speaker pulak tu.. Bikin havoc satu rumah. Hubby dok dengar pun sengih je la..

"Kau balik tau long.. Jangan tak balik.."
"Insya-ALLAH.."

A couple hours ago, my mom pulak yg call.. Repeating the same news. Hehe.. Cadangnya nak tunang somewhere in January, and few months later kawin.. Hehehe.. Nampak gayanya tahun depan berderet2 orang nak kawin. Insya-ALLAH my BIL pun nak kawin.. Harus kena plan betul2 jangan kasik clash!

P/S: Anyone wish to tie the knot on 070707? Its a Saturday, by the way -)

2 comments

Tiada ulasan: