Cari Something?

Jumaat, Disember 15, 2006

Maximum Boredom

Maximum boredom. Thats the best words that I can use to describe my current situation. MC lagi sampai 20/12.. Kalau tak elok jugak by that time, extend lagi.. Oh well, despite of dah rasa macam malas nak masuk ofis, still, I wanna be fully recovered cepat2! Dah 2 minggu tak jumpa Amir, and I cant help to break down lagi. Hari2 dok browse handset ni.. Layan karat.. hehehe.. Kalau call pun, bukan dia nak cakap dgn kita.. Oh well..

Malam tadi Arif tido kat umah makcik. She's been insisting for some times, malam tadi we gave in.. Tapi tu la, selang bpa jam aku call. Yahahaha. Ikutkan gynae, sume anak2 dia suh hantar balik kg. Isk..

Oh yes, pi jumpa gynae last Wednesday. Baby in womb membesar.. la ni dah 2cm+. Last time 17.6mm or something. Still early to detect anything. Kalau chicken pox ni dah OK by 20th, then my next appointment will be on January 10th. Heee.. Kejap je nak masuk tahun 2007 kan..

Next year, yours truly gonna be 29.. insya-ALLAH, panjang umur, murah rezeki, will be blessed with 3 kids.. Ihiks.. advance sungguh aku ni.. my mom got married at the age of 25 jugak.. tp by 29, baru ada anak 2.. Hehehe..

OK-laa.. nak layan TV.. Magical World of Disney.. Sadis tak?


3 comments

Tiada ulasan: