Cari Something?

Khamis, Disember 28, 2006

Mengada-ngada

Moody. Mengada-ngada. What else?

For the past weeks, I've been nagging hubby to buy Sunsweet Prune for me.. Tengok Wardina makan dalam WHI, ya ALLAH, rasa meleleh air liur.. Not to mention their ads -- yummy, yada yada yada.. Hehe.. pi cari kat Giant tak jumpa.. pi cari kat kedai biasa tak jumpa.. last2 kat K-4 baru ada..

"Dah beli ni yang.. jangan tak makan.."
Hehehe.. kita senyum lebar bila nampak bekas Sunsweet tu..
Bukak2, took the first bite, Heeee.. kenapa rasa dia tak macam yg kita bayangkan?? Dalam kepala ingat rasa dia ala2 masam manis gitu.. TAPI.. isk..

Since nak amik hati hubby, kesiankan dia susah payah pi carik, paksa jugak laa makan sampai 4 biji.. tu pun selamba suapkan Arif sekali.. If I ate it alone, ntah2 satu tu je laa yg dapat masuk..

So, la ni, Sunsweet still ada kat atas meja.. tak tau le bila nak makan lagi.. Nasib hubby tak bising ke apa..

Still, i'm craving for roti butter kat Mutiara Rini & cekodok pisang mama.. in fact, i did ask hubby to cook bubur jagung for me.. tp he still reluctant to do so.. perhaps dia bley sense yg mak ni saja ngada2.. hehehe.. tunggu laa bila dah fully recover, i'll cook one for myself, and others as well..

p/s: tak sabar nak makan tauhu bakar petang ni.. tapi pasar malam kat Taman Universiti, JB punya still the best so far.. Argghh.. bestnya kalau KL - JB ni macam KL - PD je.. *sniff*


16 comments

Tiada ulasan: