Cari Something?

Selasa, Januari 23, 2007

Dulu lain..

During lunch yesterday, my colleague yg tengah pregnant (yeah, i have someone to accompany my pregnancy again this time =), cerita, malam2 hubby dia buatkan susu.. Hehehe.. cepat je mulut ni menjawab,

"first baby, boleh la.. nanti dah ada anak dua, tiga, dari dia buatkan susu untuk kita, baik dia buat susu untuk anak.." which was agreed by another colleague yg dah ada anak dua.. (you know who you are ;)

Later that evening, masa dalam keta nak balik umah.. I told hubby.. Sengih je member..

"Bukan tak nak buat ye yang.. beli susu tu pun tidak.." Heeee..

Ntah laa.. masa pregnantkan Amir dulu, excited sungguh.. sume minum from the beginning.. la ni, macam relaks je dulu.. in fact dari zaman Arif lagi dah start relaks.. tak tau la ye ke idak, tp doc kata, khasiat susu berbagai tu dapat kat baby masa 3rd trimester nanti.. wallahualam.. meantime, i have my calcium from pills instead of milk.. eh, sometimes togok jugak Dutch Lady Full Cream tu..

Our conversation (hubby & I) then melarat2 laa pulak kan..
Hubby : "Sekarang ni sume tak ye yang.. tak romantik la.. tak caring laa.."
Me : "Tu laa.. masa b4 kawin dulu, I migrain teruk, you sanggup tido dalam keta tunggu I OK.."
Me (again) : "Phone call kita tak angkat, sanggup 2 kali turun dari PD ke KL.."
Hubby : "Heee.. tu dulu.. lain.."

Cis.. rasa nak cepuk2 je hubby tau.. is it because kita dah jadik wife, so, tak payah nak main kejar2 macam dulu? What say you?


14 comments

Tiada ulasan: