Cari Something?

Isnin, Mac 05, 2007

6 weird things about me

I've been away from blogosphere for weeks now. Keje banyak.. Heee.. plus not much to share..

Pagi tadi ternampak plak msg kena tag by cik Maya. Seldom oOoo kena.. La ni satu kes aku nak pikir apa ke benda yg weird.. at least for me -)

#1 Macam Maya jugak.. baju dalam almari -- hanger mmg color-coded.. mine is red.. pattern pun sama.. tp sejak baju bertambah, ada jugak laa kaler maroon yg sesat.. hubby punya, kaler biru, kuning & oren.. biru utk baju, whilst seluar dia kaler oren & kuning.. apasal? ntah.. aku gila tengok tone kaler kot..

#2 Suka sangat check balance prepaid.. lepas SMS ke, lepas buat call ke, suka laa bebenar taip *124#.. Hehe.. lepas tu kan, balance tu divide by days left b4 network mati.. la ni, ada RM1.88 utk dibelanjakan sehari till 29/3..

#3 Keep track apa yg dispend pada satu2 hari.. lunch bpa hinggit.. tadi pagi breakfast berapa ringgit.. note tulis dalam handset.. 3-4 hari sekali, update pulak dalam satu envelope.. tolak dari sekian-sekian allocation for certain section.. paham ke? Hehehe..

#4 Concious kalau orang lepak2 kat blakang masa taip kod and such.. Benda sempoi pun bley silap.. Nyampah!

#5 Tiap kali update buku bank ke apa, suka laa kira pulak berapa RM lagi nak kena simpan utk cukupkan saving that equal to 6mths expenses..

Last but not least, man, I spend almost 3/4 hours for this, alone..

#6 Check email ofis & such every 5 mins. Hehehe.. exaggerating je tu.. ntah la.. gua serious tak bley pk apa ke benda lagi yg weird.. :P

Anyways, sorry I have to break the chain.. I seriously couldnt think of any 6 ppl to tag.. sbb mostly my cyber friends pun dah kena tag dgn orang lain.. Heee..

10 comments

Tiada ulasan: