Cari Something?

Isnin, Mac 26, 2007

My 29th Birthday

Last Saturday, I officially turn to 29. Hubby came home late from work. Around 12.20am, dia balik. He kissed my cheek..
"Happy birthday yang.."

Huwaaa.. dah sebaya dengan dia.. tp kejap je la.. hehe.. in June, he will be 30 -)

I received a few SMSes around 1am+.. thanks =) apa laa yg korang buat memalam buta tak tido lagi tu haa?

Anyways, I cant sleep that night.. tak tau le kenapa.. dekat pukul 2am baru dapat tido.. being old, hormon makin tukar kot.. yahahaha.. esok pagi, lepas Subuh je, tido lagi.. heee.. bangun je, Amir & Arif mmg dah lama buat sepah.. I kept saying the mantra --
I dont want to be a 29-year-old grumpy mommy today..
so, tengok je laa.. malas nak bising2..

Around 12pm+, siap2 nak pi wedding member ofis kat D Villa Equestrian, KD.. sempat SMS Muna, kot laa dapat jenguk dia.. sadly, Amir buat perangai.. ni kes dia tido dalam keta la ni.. bila dah sampai tu, kena kejut.. sudahnya dia jadi grumpy semacam.. Hmmm..

More SMSes came in later.. thanks again.. you know who you are =)

Petang, lepas Asar, hubby ajak pi Mines.. nak tour North Lake pulak.. last time dah conquer South Lake.. hehe.. sempat jugak pekena ABC kat Food Court.. later, ingat nak tapau Kenny Rogers.. tp hubby dah tak larat nak dukung Arif.. si kecik tu mmg.. ntah bila nak suka pakai kasut ntah.. nasib baik Amir OK..

Birthday kek ke apa ke, sume tak beli.. hubby nak treat kasut baru pun tak beli.. Tak sempat you.. Moral? Jangan pi shopping petang.. time is so damn limited.. tu pun sampai umah dah Maghrib.. malam, layan The Devil Wears Prada.. lately Amir suka bebenar tengok Anna Hathaway.. OK laa.. dah letih layan kartun memanjang!

Thats it. I'm 29. Just another 363 days b4 i hit the big 3 huh.. insya-ALLAH..


17 comments

Tiada ulasan: