Cari Something?

Jumaat, Mei 11, 2007

28 weeks

Arif main pasir

Arif & friend

Amir tunjuk skill - konon..

Alhamdulillah. Already 28weeks today. Insya-ALLAH, kalau #3 awal macam abang2 dia, then I'll be in labor room in another 10 weeks. Hehe..

Semalam pi checkup.. lepas almost a week late.. ye la, last Friday ada kat JB.. selamba je kan.. I gained 2kg from previous visit. BP at 100/60.. Urine clear..

Scanning session..
"Miracle dont happen ye doc? Kot laa tukar :P"
"No laa.. balls already there.. see that?"
Heee.. kali ni dah takde rasa apa dah.. we already accept that we gonna have another Husaini in the family..
"Berapa baby weight? I tambah 2kg ni.. karang kita yang lelebih.."
"Berat you naik pun sbb pertambahan air, darah yada yada yada.."

Well, #3 is approximately 964gm.. last time 548gm (thats the beauty of having a blog :) so, naik dalam 416gm.. huwaaa.. means, out of 2kg yg naik, another 1.5kg+ tu, aku sorang je laa nampaknya.. smalam #3 tengah bz menelan.. kepala pun dah pusing ke bawah..

Preparation wise, mmg belum start. Ingat nak tunggu MegaSale.. past pregnancies, shopping pi dengan MIL.. dia yg pilih2 baju & such.. ye la, mak kita jauh.. *sob* *sob* apo nak buek.. gua nak masuk anak 3 pun, can be classified as anak mak lagi.. huwaaaa..

OK-la.. cukuplaa takat ni.. i'll try to squeeze some time to change the ticker's color.

7 comments

Tiada ulasan: