Cari Something?

Selasa, Mei 08, 2007

Sanggup ke?

Sedikit gambar dari Tioman. Amir susah nak ada sbb most of the time dia melekat dengan abah :P

Arif dengan Wani. For days minah ni cuba ngorat Arif, finally dapat jugak dukung.. hehehe..

Arif & the girls


Smalam, hubby outstation pi Perlis.. Naik flight. Pukul 5pagi dah kuar rumah. Pergh, pepagi tu havoc laa jugak nak handle bebudak dua orang tu kan.. selalu ada the other half.. pi keje dengan Jiji.. dia jugak la yang tolong hantar Amir & Arif..

Yada yada yada.. malam tadi, Amir & Arif tak tido2.. dah dua kali dah, time abah diorang takde, diorang ni stay up tak ingat.

Around 10.18pm, dapat SMS dari hubby, kata dah sampai kat KLIA.. Masa tu tengah layan NCIS ke apa ntah.. then tengah lepak2 atas sofa dengan Amir, aku borak2 laa dengan anak bujang sorang tu..

"Amir tunggu abah ke?"
Senyum2 mamat tu.. "Amir tunggu abah.."

So, since diorang tak tido, means dapat laa aku khatam CSI Miami + Vegas kat NTV7 :P

Around 12.05am, hubby sampai.. masa nak pi bukak pintu tu, Arif tak tido lagi.. tp abang dia dah start mamai sambil minum susu.. Hubby masuk je, Amir pun tido.. alahai.. siannya.. sudahnya, pagi tadi dia ngamuk sakan laa.. Hehehe..

Enough about my boys.. well, sejak sis Ana pi Scotland, and I mentioned about it to hubby, dia plak tetiba cakap..

"Jom kita backpack tour Europe next year yang.. just the two of us.."

Nganga mak.. anak2 nak kena tinggal? Time tu, perhaps #3 not even a year pun.. Isk.. Mentang2 laa masa pi Tioman hari tu dia dah beli beg besar tu.. macam nak pi ekspedisi panjat gunung pun ada..

"Boleh I layan European league live.. Hehehe.."

Hee.. tak abis-abis dengan bola dia.. early this year, dia ajak pi tengok Champion League live.. tp dah namanya berangan kan.. sampai sudah le dok tengok kat TV je..

Macam best je.. macam Erna kata laa.. honeymoon berdua.. anak2 tinggal.. the question is -- sanggup ke?

This coming 13/5, aku kena pi Johor.. ikut schedule, balik KL on the 15/5.. 2 hari je.. TAPI, 2 hari pun.. huwaaa... nasib baik pegi dengan Atie.. dia pun mommy anak 2.. siap negotiate dengan dia, kalau keje cepat siap, kita balik cepat!! sometimes I wonder how I managed to survive berjauh dengan Amir for weeks masa kena chicken pox dulu..


10 comments

Tiada ulasan: