Cari Something?

Isnin, Mei 21, 2007

Shhh..

It was Friday. Baru je amik budak2 dari umah makcik. Then kitorang terus gerak pi Brickfields.. Hubby ada barang nak kena claim kat Pos Laju. Pi Brickfields at 6pm, pepaham je laa jam dia camne kan.. so, keta pun dok stop2.. Arif dok lepak atas pangku, whilst Amir conquer backseat sorang2..

We were chitchatting when suddenly, Arif pandang abah dia..
Guess apa yg dia buat? Hehehe.. dia letakkan jari telunjuk dia kat bibir yg dimuncung-muncungkan, dengan mata yang ala2 jeling..

"Yang, adik suh you senyap.." Hehehe.. Time tu tengok dia, rasa macam cute sangat..

Tp tu la.. Arif ni, sampai laa ni tak bercakap.. berat mulut! Kalau main pun, senyap je.. abang dia je yg dok bising2.. nak kata tak dengar, eeee.. nauzubillah, kalau kita panggil, dia pandang.. Dengar bunyi vakum, mencicit2 lari.. nak kata makcik jenis yg senyap, dia tu jenis bising.. Tak tau la nak troubleshoot tang mana lagi..

So, last night, masa kitorang tengah baring2 + borak2.. suddenly Arif datang kat abah dia, then dia letakkan jari telunjuk kecik comel dia kat lips abah.. apa ke benda laa yg dia nak suh senyap sangat.. padahal hubby cakap bukan kuat pun..

Tetiba rasa geram kat Arif.. tak sabar nak balik!

4 comments

Tiada ulasan: