Cari Something?

Jumaat, Jun 08, 2007

32 weeks

Just an update b4 I go out for a meeting.

Semalam petang, pi jumpa gynae.. monthly checkup daaa.. turn out, masa dah bagi kad appointment tu, baru teringat kita tertinggal kad ante-natal tu.. ngeeee.. tapi recep kata, takpe.. nasib baik.. kalau tak, haru nak kena balik umah.. bila masuk bilik doc, selamba je kata, baru pindah umah.. kad tu tak tau dalam kotak mana.. :P

Urine clear, and I gained another 1kg from previous visit.. Blood pressure OK..

Scanning time, macam biasa laa.. aku tanya bpa berat baby.. turn out, now #3 is 1909gm! Oohh la la.. mean to say, out of 1 kg yg naik ni, 945gm tu, dia yg amik..

"Agak2 full term berapa berat doc?"
"3kg+"

Phew.. Amir dulu 3.05kg.. harap2 #3 pun will be around that figure jugak.. At least 3kg.. Ntah la.. rasa fragile je bila tengok baby yg 2.X macam Arif dulu..

Next appointment will be on June 21st. Dah start la kena jumpa tiap 2 minggu sekali.. heeee.. *shrug* still ada oOoo rasa seram-seram sejuk tho ni anak no 3.. *shrug*

4 comments

Tiada ulasan: