Cari Something?

Rabu, Jun 27, 2007

Happy Birthday, Amir

Today is Amir's 3rd birthday. Happy birthday sayang.

Pagi tadi, ibu ingat nak wish.. Tp sudahnya, yang keluar "Amir dah besar tau. Dah 3 tahun".

Senyum je dia masa kita cakap macam tu.. Malam tadi, abah call nenek PD.. Sekali Amir request nak cakap dengan atuk.. Amboi, ibu tengok Amir gayut dengan atuk, macam cakap dengan girlfriend.. Bisik-bisik. The time will come kan.. Which I hope, I'll be there to cherish the moment.. And I hope you dont mind to share it with me too..

To be frank, ibu is not good with words. Tambah-tambah bila time special day like this. I simply become speechless. ALLAH je yg tau macam mana ibu sayangkan Amir despite of ibu selalu marah2 lately. Hmm.. Tak tau laa sama ada sbb ibu preggy ke apa.. Tp mmg terasa cepat sangat hilang sabar kali ni. Sorry banyak2 ye.. Ibu tau, Amir belum tau nak simpan dendam. Thats the beauty of you. So pure.. isk..

Anyway, thanks a lot Amir. Amir banyak bagi peluang untuk ibu belajar jadi "ibu".. Though I'm far from perfect. Hopefully ibu berjaya didik Amir jadi hamba ALLAH yang mukmin, anak yang soleh. Semoga cantik akhlak & budi pekerti.. Semoga Amir jadi anak yang bertanggungjawab. Amir anak lelaki tau, tanggungjawab besar.

Oh well, ibu mmg dah speechless tahap maksimum ni. Sekali lagi, selamat hari jadi sayang. Semoga ALLAH berkati hidup Amir hingga akhir hayat. Semoga bahagia di dunia & akhirat.

Sayang Amir,
ibu.

17 comments

Tiada ulasan: