Cari Something?

Isnin, Julai 09, 2007

Lalalala..

Lalalalalalalalala.. kalau rasa gembira tepuk tangan! Yay!

Last Saturday, mak broke down. Nangis. Arif kirai baju-baju yg aku dah lipat.. Amir pulak main koyak2 kertas. I left the scene, pi amik wuduk, solat Zohor kat bawah.. pastu nangis lagi.. heeee.. ntah apa hal laaa stress sesangat. Malas nak jerit-jerit.. Rasa macam nak kuar je dari rumah. Rasa macam nak pi shopping sorang2.. tinggalkan hubby & budak2.. Tapi macam laa kuat sangat.. turun naik tangga pun ala2 dah mengah.. ni kan pulak nak le tour de Sogo.. le tour de Mid Valley ke.. Heeeee.... Bila dah cool down, naik atas, tengok baju-baju sume dah berlipat.. kertas2 yg bertabur tadi dah slamat dalam tong sampah. Thanks yang.. I owe you soOOoo much! eh, I love you so much! :P

"Sayang I stress lain macam laa kali ni.. "
"Tu la.. tak tau laa kenapa.."
"Hormon kot.. cepat2 laa bersalin.. biar stress tu ilang sekali.."
"Heee.. lepas bersalin, stress lain plak :P

Anyways, earlier that day, pi jumpa gynae.. haha.. appointment hari Jumaat.. tp sesuka hati je datang hari Sabtu..

BP 100/60.. Urine clear.. and yours truly dah bertukar berat menjadi 66kg.. whilst #3 is 2564gm.. naik 360gm from previously.. (again, thats something I like abt having a blog :P)

"I kasik you admission letter ya.. sbb you boleh deliver anytime by now.."
*Gulp*
"How do you feel? Anxious?"
Eeee.. tanya lagi.. ni cite bersalin laa doc.. Anak 10 pun anxious jugak maaa..

"So, kalau takde apa2, we'll meet again in two weeks time.. Kalau ada apa2, next week laa.."
*Gulp*

Dengar tu kengkawan.. adoi laa.. mmg dah tak larat nak bawak diri ni.. Tapi mengenangkan nak kena masuk labor room lagi, seriau ooOoo..
Apa2 hal pun, i really hope bley deliver by 38th weeks.. kalau ikutkan, #3 naik about 150gm per week, so, at least in another 2 weeks, dia bley jejak almost 2.9kg..

p/s: cik Erna, kalau hang nak buat projek tu dan2 ni jugak, aku mintak maaf laa noOoo.. mak mmg nak rest sakan time maternity leave ni.. Hehehe..


11 comments

Tiada ulasan: