Cari Something?

Selasa, Oktober 02, 2007

Melahu sakan!


Morning everyone -)

Lama tak tulis blog.. mana le nak tulis.. internet takde.. heee..


Rasa macam baru bley bernafas sket hari ni.. Start keje 21/9 hari tu.. kira ni second week laa.. hari ni hari kedua hantar Azri kat makcik. Malam tadi si kecik tu nangis2 sedih. First time kena tinggal dengan stranger.. last week, tho aku dah start keje, hubby yg jaga dia kat umah.. heeee.. Sejam sekali dia bangun wei.. time nak sahur, suara aku serak mengalahkan Rod Steward :P Nasib baik mak aku call kejutkan.. kalau tak, alamat melepas la sahur macam Ahad lepas..

So, pagi tadi, selamat le si kecik kena tarbiah dengan aku..
"Adik.. duduk umah tok baik2 tau.. jangan laa nangis2.. kan abang Amir + abang Arif ada.. "
Senyum2.. macam paham.. tapi masa tukar je tangan tadi, dia start nangis.. aiii..

Oh yes, #3 dah 6.8kg as on 25/9 hari tu.. macam tak caya je.. kuar2 dari perut 3kg.. la ni dah nak masuk 7 kg.. ntah2 dah 7kg..

Cant jot much. Keje still ada banyak.. till then -)

p/s: Gambar atas tu, taken on 19/9.


11 comments

Tiada ulasan: