Cari Something?

Jumaat, November 23, 2007

Cerpen

Saja nak nyelit kisah pendek smalam.

"Kau jadi ke sambar ISIS kat Kasihku?" SMS pertanyaan dari mama225 aka farah225..

Aku amik masa la nak reply sbb time tu tengah pump.. yada yada yada.. dah sudah pam, letak pam sebelah Azri.. masa tu duduk atas sofa bed.. Azri sekali le lepak kan..

"Tak jadik laa.. aku channel duit beli strelizer.. yg ada ni pun OK lagi.." .. and Send..

lepas je Message Sent, terus tergolek pam aku ke bawah.. kena tepis dengan Azri..

Terkedu kejap aku..

"Rosak ke yang?"

"Ntah.. nak guna lagi nanti baru tau.. sbb kawan I penah patah leher yg tu.." (merujuk kepada cik love)

Yaaa.. moralnya? Ntah.. aku pun tak dapat nak pk moralnya..

15 comments

Tiada ulasan: