Cari Something?

Isnin, Mac 24, 2008

The BIG 3


Alhamdulillah, aku masih bernafas tatkala usia dah jejak 30 @ 3.24am tadi.

Yes ppl.. I'm 30 today. Dah jejak the big 3.. keh keh keh.. 10 tahun lepas dah layan umur in 20s.. Lots of great things happened.. Alhamdulillah.. alhamdulillah.. semoga rahmat ALLAH berterusan hingga hujung nyawa.. amiin..

First SMS came from a friend in JB. Terawal sehari sebenarnya.. later, masa aku tengah check SMS wishes dari Atie around 7.40am, hubby plak wish..

"Yang.."
"ye.. (mak ngantuk sebenarnya.. Zeri meragam okkay..)..
"Happy birthday.."
"Thank you :).."

Then another SMS came from my one + only younger sister.. pastu dapat SMS dari Celcom.. keh keh keh.. tu dia, dapat free SMS / calls to my 8pax numbers for the next 7 days.. jadik la dari takde kan.. ni first time merasa ni.. masa depa awal2 kenalkan bonus ni, aku punya besday dah lepas.. hmm..

As of now, dah dapat quite a few SMSes.. thanks to you.. you know who you are -)

No plan to celebrate.. Just hubby kata nak ajak lunch date.. I asked him to treat me @ Kenny Rogers.. actually, memula nak makan kat Secret Recipe.. later, dia kata - "sukati i la nak bawak sayang i pi mana.." wah.. veto you.. sabar je mak.. we'll see jadik ke idak.. sbb being him, kadang2 ada je benda/keje yg datang unexpectedly..

Till then bebeh. Harapnya aku jadik more wiser than before gitu..

-***oooo--**** update @ 1540hrs
-***oooo--****

Since kaki hubby still takley tolerate dgn aktiviti jalan kaki yg banyak, makanya kitorang lunch kat Secret Recipe Taman Connaught jugak lah adanya.. keh keh keh..

He had this for himself

whilst aku makan fish & chips je.. not to forget to tapau Carrot Slice for myself.. ngeh ngeh ngeh.. Now, nak bagi apa budak2 ofis makan? Since aku agak tak berapa selera nak makan cheesecake yg gebu2 tu, I thought nak pi beli kek kat King's je..

Sekali hubby ajak pi Varsity Cafe.. tapau Choc Cheese utk diorang.. boleh? and of course, plus a set of 10 Blueberry Cheese utk dia.. Thanks to cik Faz atas diskaun yg diberikan.. mekasey bebeh!

p/s: Er, happy birthday to Kris Dayanti.. keh keh keh.. same goes to BetterMan, kak Shikin + umat manusia yg sambut ulang tahun pada hari ini..


20 comments

Tiada ulasan: