Cari Something?

Khamis, Mei 08, 2008

Bella punya kes

Since past few weeks, aku dah makin gedik melayan Bella.. tambah2 nak hujung2 ni kan.. pada masa yg sama, si Amir & Arif suka benar la layan PGR - Project Gotham Racing 4.. er, aku pun suka jugak tambah2 masa demo clip ke apa tu.. cair beb.. tengok drift berbagai.. ah, melalut la ni..

So, asal sampai je umah.. budak2 ni dah sibuk2 nak bukak TV layan game..

"Takde.. takde.. ibu nak tengok Bella.."

"Ibu ni.. Bella, Bella, Bella.. Bella dah abis!" Amboi, anak bujang sorang ni? over nampak? Ni mesti terpengaruh dengan Dr Mia ni..

"Amir nak sangat main game, nanti ibu kuarkan duit Amir beli TV lain, nak?"

"TAK NAK.. Amir nak beli lopter (thats heli, everyone)..

Tau takpe.. sabar la ye anak2.. Bella dah nak abis pun.. Atie kata next week je lagi.. hinssh..

42 comments

Tiada ulasan: