Cari Something?

Jumaat, Jun 27, 2008

Happy Birthday Amir


Amir is 4 today.

Pejam celik, pejam celik.. Amir dah 4 tahun.. He's not well today.. Bersambung-sambung dgn Zeri hari tu.. pagi tadi weng je nampak..

"Amir, selamat hari jadi.. Amir dah 4 tahun hari ni.. tahun depan nak sekolah tau.."

Then, abah dia pun wish.. senyum je mamat ni.. ntah dia paham ke tak apa maksud hari jadi tu..

To be frank, setakat ni baru sekali Amir potong kek.. last year la ni.. masa tu my one and only sister nak kawen.. dah ada ramai2 tu, beli la kek kecik.. dia potong.. berebut2 dgn Arif..

This year? Insya-ALLAH.. so far plannya berjalan dengan lancar.. harap2 macam tu lah sampai ke hujung.. Amiin..

Amir, ibu harap Amir jadi hamba ALLAH yg takut kepada-Nya.. taat pada ibu & abah.. ibu bukan saja2 nak dulukan nama ibu dari abah, tapi mmg Rasulullah SAW suruh dulukan ibu.. 3 kali okkay.. and that shows betapa kekasih ALLAH tu emphasizekan ibu ni dari orang lain waima abah yang Amir sayang sangat2 tu..

Semoga Amir berjaya jadi anak yang mampu doakan ibu & abah bila kitorang dah takde nanti..

Semoga Amir jadi abang contoh pada adik2 yg berdua tu (setakat ni.. heeee..)

Banyak lagi harapan ibu pada Amir.. dan yang paling penting, semoga ibu & abah berjaya corakkan Amir dengan secantik-cantik warna..

Happy birthday once again, sayang..

Ibu sayang Amir sangat-sangat.


16 comments

Tiada ulasan: