Cari Something?

Isnin, Ogos 25, 2008

13 months

Zeri is 13 months now.

Sorry, gambar kecik.. mak MMS ke email saja..
BSD ini sungguh tidak compatible dengan apa2 cable.. kah kah kah..
Picture was taken by Amir..

Since last 2 weeks, dia telah menunjukkan skil untuk bertatih.. agak lambat la compared to abang-abangnya.. heeee.. kalau dia tak perasan, dia akan buat 3-4 step.. kalau dia perasan, 2 step sudah..

Anyway, semalam dia telah berjaya merentas separuh living hall. Alhamdulillah. aku serius tak sabar nak tengok dia berjalan menjelang raya.. kah kah kah.. means, dia ada dalam sebulan+ utk polish skil itu..

bercakap wise, not much.. most of the time, dengar EMMMAKKK.. EMMMAKKK.. begitu dalam sabdu di huruf M itu..

anyways, semalam.. dia tengah sibuk2 main, tiba2 Arif datang.. amik mainan.. Zeri terkedu.. tapi dia pandang je.. tup2 kan, dalam 5 minit lepas tu.. member nangis berjurai2 air mata.. alalalala.. tak pandai berebut anak bujang ibu yg kecik ni.. kitorang mintak kat Arif baik2, bagi balik kat tangan dia, dan2 terus benti nangis..

Nota kaki : Zeri pandai manja2 dgn Amir, sbb abang yg sorang ni mmg suka sangat adik ni lentok2 kat dia.. Arif? seriau you.. dia sangat tidak suka org lentok2..


14 comments

Tiada ulasan: